Bomhus Energi söker Underhållstekniker

Bomhus Energi AB togs i drift hösten 2012 och använder förnybart bränsle för att producera värme och el. Anläggningen, som ägs till hälften av Gävle Energi och BillerudKorsnäs, ligger på BillerudKorsnäs industriområde i Gävle.

Bomhus Energis huvudsyfte är att vara en miljö- och kostnadseffektiv kraftvärmeanläggning med hög tillgänglighet. Ett led i detta är att drift och underhåll är outsourcat till BillerudKorsnäs, vilket gör att antal anställda på företaget endast är fyra personer.

Bomhus Energi söker nu dig som vill ha en spännande utmaning som vår Underhållstekniker

Om tjänsten

Som Underhållstekniker kommer du att ingå i ett mindre team som fokuserar på att anläggningen underhålls och drivs på ett effektivt sätt, såväl tekniskt som ekonomiskt. Du arbetar med planering och förbättring av UH och driftsäkerhet, t.ex besiktningar och revision. Framtagande av dokumentation och instruktioner ingår i tjänsten.

Till ditt stöd, förutom Bomhus Energis egen person, finns det planering, beredning, arbetsledning och tekniksupport från BillerudKorsnäs.

Tjänsten är placerad direkt underställd VD och den operativa arbetsledningen sker via UH-ansvarig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet från processindustri eller liknande. Det är meriterande om du har kunskaper/erfarenheter inom följande områden:

· arbete inom underhåll och/eller drift

· teknikorienterade roller och har ett genuint teknikintresse

· ingenjör, tekniker eller erfarenheter som motsvarar

Personliga egenskaper

Du är en ansvarstagande lagspelare med positiv attityd och starkt driv samt har förmågan att arbeta strukturerat. Du har en förmåga att se samband och förbättringsmöjligheter, samt har ett fokus på säkerhet och miljö. Arbetsuppgifter med stor variation förekommer så du behöver trivas med en del utmaningar samt vara en sann problemlösare!

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är rätt person för oss.

Kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning, har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

Maria Carendi, Drift- och miljöansvarig, tfn 070-775 24 32

Magnus Forslund, UH-ansvarig, tfn 070-775 24 33

Välkommen med din ansökan senast 12 januari 2020.